Elf vérrel, holdezüsttel

Részlet a kötetből>>>

A Hét Zsarnok véráldozatot szed Hattum lakói közül.
Ugyan melyik elf merészelne szembeszegülni akaratukkal?... BorítóKalandorok, akik egy ősi vámpírfészekben rekednek. Van-e kiút ebből a csapdából?... Ibra sivatagi városában boszorkánykirályok besúgói vívják egymással élet-halál harcukat. De vajon mit tehetnek akkor, ha az Óváros halottnak hitt elf mágusa belép a küzdelembe?
Egy holdelf varázsló és egy hitehagyott erdőjáró. Egy havasi fényíjász és egy füstmágus. És Dunstan, az ostromlott vár, ami talán mindannyiuk végzetét jelenti… Végtelen labirintus, amely féltékenyen őrzi a világtól elzárt elf város, Limarion titkait. Mit remélhet a harcos, aki fejébe veszi, hogy átvág az útvesztőn, csak hogy felkutassa száműzött kedvesét?... A Halálmezsgye mögött nincsen más, csak gyilkos pusztaság: ez már a vérelfek kísértetbirodalma. Ki lehet olyan őrült, hogy átlépi e határt?

Az antológia szerzői ezúttal az Elf Császárság titokzatos peremvidékére invitálják az Olvasót. A kötet felhőtlen szórakozást ígér mindazoknak, akik pár órányi vadregényes, izgalmas utazásra vágynak egy ismeretlen és misztikus világban, és kedvelik a komor, baljós hangulatú történeteket.


Tartalom

Timár Krisztina: Fehér fák fehér ágait mondom (vers)
Andrew Field: Halálmezsgye
Lorien Aiwood: Aranyló Holdért leheletem
Dana Weaver: Sorsok könyve
Eric Muldoom: Láng, ha lobban
Lorien Aiwood: Ibra
John S. Talbot: Kürtszó Dunstan felett
Andy R. Cain: Az elátkozottak gyermeke
Soren Ward: Hattum lázadói

Csatlakozó cikkek:

"Legutóbbi könyvborítómról készült írásom után rengeteg kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy egészen pontosan milyen technikát, eszközöket használok egy kép készítése során. Ebben a leírásban igyekszem bővebben kitérni ezekre a részletekre is, mégpedig az „Elf vérrel, holdezüsstel” c. új Ammerúnia-antológia címlapja alapján." Így készült a borítófestmény (rpg.hu)

http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4141

"Méltó utód" - Kritika (fantasya.hu) "Mindent összevetve az antológia méltó utóda a tavalyi kötetnek, talán még jobb is egy kicsivel. Akinek az tetszett, szerintem ebben sem fog csalódni!" Fantasya.hu