Tagnak jelentkezem!

Miben különbözünk más írói műhelyektől?  

Az Ammerúnia Műhely a Cherubion Kiadó támogatásával és jóváhagyásával működő, szerveződését tekintve mégis független írói kör. A társaságunknál célzottan Ammerúniás kötetekhez írunk elbeszéléseket, a világ színesítését szem előtt tartva.  

Az önfejlesztéshez leginkább szóbeli kritikai észrevétéleket adunk írótársainknak; scriptorium-jelleget, önképző-kör típusú feladatokat nem tervezünk bevezetni.

Fontos számunkra a családias hangulat, éppoly` lényeges a közvetlen, baráti kapcsolat a szerzőtársakkal.

Elsődleges célunk az önmegvalósítás (azt írdod, amihez kedved van, laza kereteket szem előtt tartva), ám ugyanilyen fontos Ammerúnia világának elkötelezett építése, szépítése.  

Folyamatosan várjuk tehát mindazok jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy Ammerúnia világán kalandozzanak egy-egy elbeszélés erejéig, vagy akár hosszú távon is részt kívánnak venni a műhely munkájában.

Elsősorban publikálási tapasztalattal rendelkező írókat várunk, ám a szárnyaikat próbálgató, ifjú tehetségeket is örömmel véleményezzük. Minden beküldött pályamunkát - amennyiben az megfelel a technikai feltételekben összefoglaltaknak - írásban vagy élőszóban értékelünk.

Ide várjuk pályázatodat: szilard.berkekukacgmailcom és ammeruniakukacgmail.com