Művészet

Művészeti vezetőnk:

Pozsgay Gyula

http://www.pozsgay.hu
Meghívott grafikus művész:

Flajsz Dániel

http://art.rpg.hu/categories.php?cat_id=80

Így készült: Hittel és vassal borítófestmény

"Nem is olyan régen, az a megtiszteltetés ért, hogy Eric Muldoom felkért, legyek induló írói műhelyének vezető grafikusa, és szeretné, ha Ammerúnia sorozatához én készíteném a borítófestményeket. Nem sokkal később a festmény meg is született, aztán nagyon sokáig várta, hogy nyomtatásban is megjelenhessen." Művészet, rpg.hu

http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=3807

Így készült: Elf vérrel, holdezüsttel borítófestmény

"Legutóbbi könyvborítómról készült írásom után rengeteg kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy egészen pontosan milyen technikát, eszközöket használok egy kép készítése során. Ebben a leírásban igyekszem bővebben kitérni ezekre a részletekre is, mégpedig az „Elf vérrel, holdezüsstel” c. új Ammerúnia-antológia címlapja alapján." Így készült a borítófestmény (rpg.hu)

http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4141

Feketepart: Így készült Soren Ward regényének borítófestménye (művészet)

"Hosszú idő telt el a legutóbbi Ammerúnia kötet megjelenése óta, és különösen türelmetlenül vártam, hogy a cikkem tárgyát képező borító végre a könyvesboltokba kerüljön. A kép talán többeknek, főleg grafikus barátaimnak ismerős lehet, nagyon sok jó tanácsot kaptam tőlük a fórumon, melyet szeretnék újra megköszönni. Külön köszönet jár a segítségért, mivel a VII. Galaktika Nemzetközi Sci-Fi és Fantasy Tárlaton ezzel a képpel megnyertem a legjobb fantasy alkotó díját... "

http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4811